Warning message

Vi er ved at opdatere, vi er snart tilbage.

Redigeret

Wed, 01/08/2020 - 14:10

Sønderparken


Hele området ved Sønderparken er klar til at tage imod dig og din familie med nyrenoverede lejligheder, nyanlagte grønne fællesarealer og et unikt aktivitetshus med masser af aktiviteter. Som beboer i Sønderparken får du en af de allerbedste beliggenheder i Fredericia med stisystemer til skole, SFO og institutioner og kort afstand til busforbindelser, indkøbsmuligheder, Hannerup skov og vand.

 
I dag består Sønderparken af to typer indflytningsklare lejligheder: Renoverede og tilgængelige lejligheder, der alle har fået nyt køkken og bad, gulvvarme og nye vinduer. Tilgængelige lejligheder med er indrettet, så de lever op til bygningsreglementets handicapklasse C krav med elevator i opgangen og god plads til kørestol eller andre hjælpemidler.
 
Sønderparken består af 3-etagers boligblokke, der omkranser de nyanlagte fællesarealer, hvor der er mulighed for at finde både små hyggelige kroge i nærmiljøet og anvende de større fælles aktivitetsarealer. Udendørsområderne og det nye aktivitetshus giver Sønderparkens stærke fællesskab de bedste rammer med mulighed for udendørs madlavning, legepladser og større pladser til sociale arrangementer og rummer både boldbane, skaterrampe, terrasse, haver og multipladsen til fællesarrangementer, som fx markedsdage og koncerter.
 
Det unikke aktivitetshus danner rammen om beboernes fritidsliv og rummer plads til de forskellige foreninger, bibliotek, cafe med mulighed for at købe mad, koncert- og foredragssal – og selvfølgelig god plads til alle aldre.
 
Sønderparken er oprindeligt opført i 1974 og gennemgribende moderniseret i 2015. Afdelingen ligger på Prangervej 166 - 180, Søndermarksvej 16 - 40 og 74 – 80.


Afdelingens energimærkning
 

Afdeling 12, Søndermarksvej
Hent ordensregler for Sønderparken.
Hent havepligtsregler for Sønderparken.