Velkommen til boli.nu

boli.nu er en boligorganisation, der samler på tilfredse lejere. Det har vi gjort siden 1944, da vi startede som Socialt Boligbyggeri. Vi tror på, at gode, moderne boliger tiltrækker gode lejere, der sætter pris på gode rammer om deres hjem. Rammer, som vi passer på, renoverer og vedligeholder professionelt og med stort engagement. Vi arbejder ud fra et målsætningsprogram, som du kan læse mere om her.

boli.nu lægger stor vægt på at vores lejere trives, og at der skal være plads til alle, både familien og den enlige. Vi har beboeren i centrum og værner om det gode fællesskab.

Her på siden finder du en del information om boligernes beliggenhed, størrelse og indretning. Det er dit hjem, det handler om, så du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Vores 1.833 boliger er fordelt på 17 afdelinger, der ligger både i og uden for voldene i Fredericia. Med Fredericias placering centralt i Danmark er du tæt på det meste. Samtidig byder Fredericia på enestående oplevelser skønne med naturområder og direkte adgang til Lillebælts strande. Byen er året rundt rig på historiske og kulturelle oplevelser for hele familien – læs meget mere på visitfredericia.dk.

Redigeret

Thu, 02/08/2018 - 10:04